SGG PLANITHERM ULTRA N

SGG PLANITHERM ULTRA N 2017-08-23T14:40:07+00:00

SGG PLANITHERM ULTRA N – varianta calibila

Geamuri mai mari, facturi mai mici.

 

Avantaje

SGG PLANITHERM ULTRA N este o sticla cu depunere, principala sa caracteristica fiind emisivitatea deosebit de redusa. Produsul vine in completarea gamei PLANITHERM, avand un coeficient U de 1,1 W/ (m2K)* iar din punct de vedere estetic un aspect neutru.- conf. DIN EN 410

Unde se foloseste?

Datorita capacitatii sale de izolare termica excelenta, SGG PLANITHERM ULTRA N este adecvat atat pentru constructii noi cat si pentru diverse lucrari de renovare:
– cladiri unifamiliale si multifamiliale;
– cladiri de birouri si cladiri publice;
– ferestre;
– usi de sticla;
– sere;
– fatade;
– etc.

Ce este?

PLANITHERM ULTRA N este produs de SGG Romania in Calarasi, pe cel mai modern coater din Europa: prin pulverizare catodica intr-o incinta vidata, pe sticla clara este depus un strat fin si transparent de materiale de origine metalica. Depunerea, caracterizata prin emisivitate redusa, reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, specifice caldurii provenite din incalzire si mentine coeficientul de transmisie fotonica la valoare maxima.

Combinatii

SGG PLANITHERM ULTRA N se poate combina cu alte tipuri de sticla speciala marca Saint-Gobain Glass, oferind multiple solutii de performanta, adaptate oricarei solutii.
– control solar
– vitraj cu auto curatare
– siguranta si securitate
– izolare acustica
– decorativ