LamiGlass®/ SGG PLANITHERM XN — Gridoma
Deținem marcajul CE și producem vitraje de calitate, aliniati la standardele europene.

Tipuri de sticla folosite in pachetele de geam termoizolant

Sticla reprezintă aproximativ 90% din suprafaţa unui panou de tâmplărie. De aceea, pentru obţinerea unui ansamblu termoizolant și fonoizolant unitar este foarte importantă configurarea corectă a pachetului de sticlă.

LamiGlass®/ SGG PLANITHERM XN

cuprinde două sau mai multe geamuri de sticlă lipite între ele folosind straturi transparente PVB. Prin combinarea diferitelor variații ale grosimilor sticlei și a numărului de straturi intermediare, pot fi atinse diferite niveluri de performanță, variind de la siguranță și securitate la balistice și rezistente la explozii. Stratul intermediar PVB absoarbe până la 99,5% din lumina UV, contribuind la reducerea decolorării și îmbătrânirii în mobilier și lucrări de artă. LamiGlass® poate fi, de asemenea, combinat cu produsele acoperite și  ClimaGuard® pentru a adăuga control solar și izolație termică.  LamiGlass® este utilizat în multe aplicații, inclusiv pereți cortină, fațade, ferestre, geamuri aeriene, pereți despărțitori, balustrade, pardoseli, uși, mobilier, acvarii, galerii de artă și muzee.

Mai mult, PVB diminueaza efectul de estompare produs de radiațiile ultraviolete aspura mobilierului si a decoratiunilor.

 

Planitherm One

– este o stică unică care oferă o izolare termică sporită respectînd în acelși timp cerințele legale actuale.

Call Now Button