Cabine dus din sticla Suceava — Gridoma
Alte Produse din sticlă

Cabine de duș

*Cabinele de duș nu au cădiță.

  Cabinele noastre de dus au avantajul de a fi personalizabile, oferind băii un design  contemporan, cu soluție tehnologică perfectă: cabinele de duș cu uși batante au ușile deschise spre exterior sau spre interior,  în timp ce cabinele de duș cu uși glisante sunt foarte potrivite în băile mici.

  Accesoriile de fixare utilizate sunt fabricate din materiale puternice, testate si certificate,  care se integrează perfect cu sticla.

  In functie de amplasamentul cabinei de dus, se va alege atat forma, cat si dimensiunea acesteia.

  Lucrăm cu clienții noștri individual, adaptându-ne produsele pentru a se potrivi cu nevoile fiecărui spațiu de locuit. Oferim opțiuni și soluții alternative de sticlă pentru a se potrivi cu fiecare proiect, asigurând clienților posibilitatea de a face o alegere în funcție de nevoile lor.

   Se pot executa cabine de dus pe colț, cabină duș pătrată sau dreptunghiulară din sticlă securizată sau laminată, tratată anticalcar.

   Folosim sticla clară, sticlă anticalcar, satinată, sticlă fumurie sau sticlă bronz. Cabinele de dus pot fi cu model sablat personalizat.

   Cabina de duș are canturi slefuite,  perfect luciose și include toate accesoriile necesare: profil fin și lucios cu garnitura siliconica pentru etansare, bară stabilizatoare reglabile si in 45 de grade/ bară dreaptă în 90 de grade, feronerie inox, de calitate, balamale duble.

*Cabinele de duș nu au cădiță.

Modele cabine de dus

Model cu sticlă clară
Model cu sticlă sablată
Model cu sticlă gri
Model sticla sablată personalizată

Galerie lucrări

Call Now Button