Balustrade Sticla Suceava | Sucevita
GRIDOMA

BALUSTRADE

Balustrele de sticlă au devenit tot mai utilizate de către arhitecți și nu numai, fiind  detalii evidente pentru linia estetică a unei case. Pot fi montate atât în interiorul cât și în exteriorul clădirii, efectul este la fel de elegant în ambele cazuri.

   O balustradă de sticlă este montată într-un profil de aluminiu, care este singurul element ce fixează sticla. Eleganța clasică, stabilitatea și durabilitatea – acestea sunt câteva din caracteristicile distingând acest tip de balustrade. 

       Panourile de sticlă folosite pentru balustrade pot fi clare sau colorate(fumuriu, negru, verde, gri) sau personalizate la cererea clienţilor şi pentru a completa perfect elementele de design deja existente.

            Petreceți mai puțin timp pentru întreținere și mai mult timp bucurându-vă de zona de locuit. Spre deosebire de lemn, sticla este ușor de curățat și nu necesită întreținere anuală. Sticla este, de asemenea, un material ecologic, este reciclabil și nu elimină substanțe chimice dăunătoare.

 Avantaje ale balustradelor din sticla: 

  1. Înfrumusețează clădirea – Adaugă o notă sofisticată și elegantă oricărei case sau cladiri. Mai mult, dacă aveți un peisaj frumos în exterior sau o grădină, sticla vă asigură că vă veți bucura pe deplin de vederea frumoasă.
  2. Crează iluzia de mai mult spațiu- oferă iluzia că aveți mai mult spațiu, deoarece sticla sporeste gradul de luminozitate din casă. Transparența acestui material ajută destul de mult la propagarea luminii artificiale, astfel face ca spațiul dvs. să pară mai mare decât este.
  3. Versatilitate de proiectare- este mai ușor să combinați sticla cu multe alte materiale din clădirea dvs. Este foarte versatil, de aceea este disponibil în diferite culori, texturi și opțiuni de încadrare. Sticla este întotdeauna opțiunea perfectă, indiferent de stilul decorului din clădire.
  4. Durabilitate- Mulți cred că sticla este fragilă, dar dimpotrivă, este un material de construcție extrem de durabil, sticla îmbătrânește încet, astfel încât schimbarea în timp este abia observată. Panourile din sticlă și sistemele din aluminiu sunt materiale rezistente la coroziune și cu o durată lungă de viață. Asta înseamnă că balustrada dvs. de sticlă nu are nevoie practic de întreținere pentru a păstra aspectul la fel ca în ziua în care a fost instalată.

Serviciile incluse:  consultanță tehnică, măsurători, produse certificate și montaj indiferent de dimensiunea proiectului.

Call Now Button