Balustrade sticla interior Suceava | Gridoma
Balustrade

Balustrade Interioare

O balustradă de sticlă fără ramă poate oferi lumină suplimentară pentru orice zonă interioară, precum și adăugarea iluziei de spațiu, ideal atât pentru holurile mici, cât și pentru cele mari.

  Balustradele din sticlă au permis designerilor și proprietarilor de case să creeze spații interioare mari, deschise, care să ofere caselor o senzație de lumină, aerisire, spațiu – fără a compromite siguranța.

            Scările din sticlă merită să fie una dintre atracțiile casei dvs., așa că asigurați-vă că acordați acestei zone a casei atenția pe care o merită luând în considerare această piesă de design arhitectural.

  • Sticla folosită: laminată sau securizată
  • Grosimi: 55.2(10 mm), 66.2 (12 mm) sau 88.2 ( 16 mm)
  • Culori sticlă: transparent, fumuriu, gri, verzui, sablat
1.Balustradă incorportată cu cleme


O balustradă încorporată din sticlă oferă un stil simplu, cu linii curate, definite și elegante. Îmbunătățește aspectul nu doar al holului, ci al întregii case.
Pentru un aspect mai elegant, puteți împerechea sticla cu treptele din lemn.

2.Balustradă Frameless (fară cadru)

Eliminarea completă a cadrelor și a stâlpilor este o alternativă de ultimă generație care are ca rezultat o piesă centrală spectaculoasă pentru o casă cu stil ultramodern.

3.Balustradă cu profil U Slim


Unul dintre cele mai subțiri profile de pe piață și, de asemenea, cea mai rentabilă soluție pentru un canal reglabil de balustradă din aluminiu.

Caracteristica principală a sistemelor Slim este că permite reglarea sticlei dintr-o parte.

 

GALERIE LUCĂRI

Call Now Button